Hallo, alle dere fine folk ♥ 

Mandag og allerede tredje uken i januar – ser ut til at dette året skal fly av sted akkurat like fort som de forrige more huhn kostenlosen. Så, har dere komt godt i gang med de eventuelle målene/endringen dere har satt dere for dette året? Her går det litt så som så! Jeg skal jo prøve å se mer positivt på ting, og etter fredagens innlegg så skjønte dere kanskje at det ble 1-0 til negativiteten den dagen i alle fall skyrimen. Men nå er det en ny uke, så da er det vel bare å prøve å være et hakk bedre – jeg har jo tross alt et år på å oppnå dette her, haha!

• • • • • • •

 

Skjorte – Zara// Smykke – Bjørklund + Glitter 

Mandagen startet med et skuffende syn når jeg så ut av vinduet, og det kan kort oppsummeres med grått, snø og masse vind gratis haakpatronen downloaden. Men det er vel bare å forvente, vi er jo tross alt fortsatt inne i vintermånedene (positiv, positiv, positiv). Jeg hadde en liten plan om dra med meg mamma til Førde for litt butikktitting, men den tanken endret seg raskt klm bill. Jeg er nemlig ikke noen reser på bilkjøring når det er glatt, så det får heller vente til en annen dag. Så hva skal jeg da finne på? Akkurat nå driver jeg å søker sider opp og sider ned på ulike hårfrisyrer, men det kan jeg vel ikke gjøre i hele dag herunterladen! Jeg har så lyst til å gjøre en forandring på håret, men feig som jeg er så er det ikke så enkelt å bestemme seg.. Vi får se! Håper dere har hatt en god start på uken, så prates vi mer senere i dag itunes downloaden voor microsoft!