UKENS OPPTUR

VI booket årets andre utflukt i går videos von youtubeen für ipad! Jeg ELSKER å reise og oppleve nye steder, så det at vi nå allerede har booket tur nr. 2 for dette halvåret passer meg helt perfekt! Jeg tenker å lage et eget innlegg om reisene jeg skal på, og den første reisen blir faktisk allerede om 16 dager, og jeg gleder meg SÅ masse! 


 UKENS NEDTUR

 Mensen, enkelt og greit youtube converter vollversion kostenlosen. Jeg får så sykt vonde kramper i magen når jeg har mensen, og må bytte ut Espen med en varmeflaske for å få sove.. Det er hardt å være jente ass unternehmen online herunterladen.
 

 UKENS GLEDINGZ 

Jeg har gledet meg til å komme skikkelig i gang med året, skjønner dere hva jeg mener herunterladen? Det er så deilig å få alt av kofferter og ting på plass igjen, komme seg i litt bevegelse igjen etter julen og bare det at man kommer tilbake til de hverdagslige vanene uni paderborn word herunterladen! Haha, hørtes jeg ut som tidenes kjipeste person nå eller? Ikke noe forandring her i gården nei!


 UKENS PRODUKT 

Har ikke testet ut noe nytt tror jeg? 

 UKENS FILM 

Klarer ikke å huske om jeg så noen filmer sist uke (hedersmedlem i korttidsminneforeningen), men jeg begynte å se på en ny serie i går german stronghold crusader 2 for free! Den heter «Syrror», og virker veldig spennende! Jeg har bare sett 1 episode enda, men jeg har planer om en date med sofaen i morgen så da skal jeg nok få unna et par episoder til, heh. norton security deluxe download for free. Serien virker litt som Greys, så det er jo veldig lovende! Noen som har sett den?


 UKENS MAT

Vanlig sunn mat, haha musik von youtube auf mp3 herunterladen! Hvor deilig er det ikke å kunne kjenne at man er sulten igjen etter julen? Ikke at jeg klager på julematen altså, for den smaker alltid amazing anime folgen herunterladen! Men det er jo litt godt å spise havregrøt, epler, fisk og knekkebrød igjen, eller hva?