♥AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg og hører på at magen rumler som bare det uten at jeg gidder å gjøre noe med det helt enda, haha. Latskapen lenge leve! Neida, jeg får vel hive sammen ett eller annet som jeg kan spise til lunsj nå straks. Er det ikke rart hvordan kroppen på en eller annen måte omtrent merker at klokken er komt til lunsjtid? Det er jo en ting viss man spiser frokost tidlig og blir sulten igjen til 11-12, men jeg kan helt seriøst spise klokken 10 og så få et orkester av rumling klokken halv 12 igjen, haha. Merkelig!

♥UKENS OPPTUR

Det må bli at jeg faktisk nesten ble frisk igjen på lørdag slik at jeg og Espen kunne reise på skitur! Det var en veldig, veldig fin tur og dag generelt. Jeg tenkte jo at jeg hadde sånn en flaks siden jeg følte meg så mye bedre når jeg våknet lørdagsmorgen, men etter en hel dag ute ble det ikke mindre renning av nesen på søndag, haha. Den burde jeg vel egentlig ha sett komme, men samtidig så holder jeg fortsatt på at turen var såpass fin at det var vært det.

♥UKENS NEDTUR

Å bli syk – ingen overraskelse det vel?  Jeg som har skrytt så veldig av at jeg for engang skyld har holdt meg frisk en helt vinter, men den gang ei! Nå sitter jeg her med snørrnese.


♥UKENS GLEDINGZ

Det å bli ferdig med den 28 dager lange rensen var jo mildt sagt et høydepunkt på søndag! Kjenner fortsatt at jeg er skikkelig kry over meg selv der altså, og det føler jeg også at jeg har helt lov til. Viktig å være litt stolt av seg selv av og til! Det var jo en ganske brå overgang å gå fra jul med masse salt mat, brus og en godteriskål som alltid sto på bordet til å plutselig ikke spise noe av det. Klapp på skulderen til meg selv.

♥UKENS FILM/SERIE

Har jeg sett noe annet en The good doctor og Kjendis farmen? Nei, det tror jeg faktisk ikke. Men jeg kan jo enda en gang anbefale The good doctor da, haha. Jeg liker det i alle fall veldig godt! Og så kan dere lese noen filmanbefalinger jeg la ut på lørdag HER.

♥UKENS ANBEFALING/TIPS

Dette kommer kanskje til å høre teit ut, men i dag skal jeg komme med et tips til de av dere som sitter i samme båt som meg med forkjølelsen. Det er kanskje ekkelt å si, men det er jo ikke til å komme ifra at det blir mye snyting og en greit sår nese når det står på.. Og det å ha en sår nese er absolutt ikke noe å trakte etter, så jeg fant en liten billig redning! Og navnet på denne redningen er intet annet enn vaselin, haha. Om du tar litt vaselin nett under nesen når du skal legge deg om kvelden, kan jeg omtrent garantere at du våkner opp med en nese som er klar for en ny runde med snytepapir uten at det gjør vondt. Dette blir bare for glamorøst.

 ♥UKENS MAT

Nei altså, det har nå gått i ren og sunn mat da. Jeg lover å komme med noe mer spennende mat denne uken! Nå blir det fastelavnsboller og alt mulig knask.

♥UKENS ØNSKE

En tur til maldivene?  Neida, eller jeg hadde jo ikke takket nei akkurat 😉 Ukens ønske er en slik jakke! Jeg synes bare fargen er så utrolig fin, og spesielt nå fremover sammen med noen lyse jeans. Den var omtrent komt i handlekurven, men de hadde den selvsagt ikke inne i min størrelse – søren!  Men samtidig så er det jo egentlig veldig greit å få prøvd slike jakker før man kjøper de, det er jo ikke alltid at man er like heldige med fasongen!

Her finner dere jakken ♥