– AKKURAT NÅ:

Nå sitter jeg å trykker i meg ananas, mens jeg tyter med Espen how can I download music from youtube to iphone! Jeg kom til Sogndal i dag tidlig, og jeg hadde ikke sett E på ca. en uke, så da hadde vi mye å fortelle begge to! Det er alltid like koselig å komme hjem når han er der, begge er like glade og har like mye de vil fortelle den andre, jeg er rett og slett heldig som har det så fint <3 Dere må forresten kjøpe hele ananaser på butikken nå, de er SÅ gode messenger zum downloaden!

– UKENS OPPTUR:

Tror det må bli all tiden jeg fikk sammen med familien min. Det ble både tur til Førde for å se på brudegreier, tapas og planlegging, masse kos, kino og en tur i stallen mp3 converter deutsch kostenlos downloaden windows 10! Jeg koser meg utrolig mye i familien min sitt selskap, og det er noe jeg setter stor pris på! Det eneste som manglet var Espen, han skulle jo vært sammen med oss han også. herunterladen apps samsung. Men det får vi tatt igjen til helgen når vi reiser til Bergen!

– UKENS NEDTUR:

Jeg kom tilbake til Sogndal på mandag etter en fin påskeferie uke i Odda, og måtte omtrent bare pakke om baggen og reise videre til Høyanger for jobb, så det ble litt mye stress dropbox dokumente herunterladen. Det er jo alltid deilig å få noen dager hjemme før man skal reise videre på noe nytt, så at det ble rett av sted igjen var litt kjipt… Men sånn må det jo bare bli noen ganger, og når jeg ikke har noe mer å klage på enn det, så har jeg jo ikke hatt mange nedturene akkurat thunderbird alle ordner herunterladen!

– UKENS GLEDINGZ:

Jeg gledet meg masse til å overraske mamma med bursdagsgaven hennes, som er turen til Bergen windows 10 home kostenlosen! Dere aner ikke hvor mange ganger jeg holdte på å forsnakke meg til mamma, haha utrolig at det gikk fint! Det blir så gøy å reise hele gjengen, for det er ikke ofte at alle har tid samme helg windfinder app herunterladen! Og så har det jo til og med meldt fint vær, wiiho! Det er jo heller aldri feil med en natt på hotell <3

– UKENS ANBEFALING:

Denne gangen slår jeg sammen ukens film/serie og anbefalinger, da jeg vil anbefale en serie til dere lkw navi software kostenlos downloaden! Det var en av søstrene mine som tipset meg om serien, og den falt veldig i smak! Den heter Riverdale og ligger på Netflix wwe kostenlosen! Den kan minne litt om en blanding av One tree hill og Pretty little liars, så viss dere liker de seriene så kommer dere nok til å like Riverdale også! Det er en High school serie med mye drama, morsomheter, mordmysterier og spenning! Jeg er bare komt til episode 5-6, men så langt liker jeg det veldig godt!

– UKENS MAT: 

TAPAS! Bare se på all den deilige maten som jeg fråtset i på lørdag! Jeg elsker fingermat, så tapas passer meg helt perfekt! Og når jeg at på til fikk teste ut viner som skal være i bryllupet til maten, så var det en stykk fornøyd Silje som satt med bordet, haha!