♥AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg og ser på God morgen Norge i mens jeg prøver å få søvnen ut av øynene. Som dere sikkert forstår utfra den setningen, så skrev jeg innlegget på morgenen i dag. Jeg kjenner at jeg er skikkelig trøtt i dag, så jeg driver å vurdere om jeg må gå meg en god spasertur med hundene for å se om det kan hjelpe. Det blåser som bare pokker ute, men vi får tro at det går fint uansett! Det finne ikke dårlig vær, bare dårlig klær eller noe sånt? Haha, nei. Det er bare tull –  dårlig vær finnes.

♥UKENS OPPTUR

Jeg gjorde vel egentlig ikke noe spesielt, men allikevel sitter jeg igjen med mange gode tanker om uken. Jeg fikk testet ut litt forskjellig på kjøkkenet – blant annet boller og blomkålsuppe! Jeg og Espen passet hunden til tanten og onkelen min, og det var veldig koselig! Hunden var bare så herlig ♥ Jeg feiret både fastelavn og morsdag på søndag sammen med familien, og da ble det spist noen etterlengtede fastelavnsboller, kos og hyggelig prat. Alt i alt en rolig og fin uke!

♥UKENS NEDTUR

Jeg gikk inn i enda en uke med sår hals og MASSE hoste.. Etter mye om og men fikk jeg tilslutt tak i hostesaft, så det hjalp jo heldigvis en del da! Æsj, så kjedelig det er å være syk. Jeg hadde gledet meg veldig til å få trent forrige uke, men slik ble det ikke! Men nå føler jeg meg heldigvis veldig mye bedre –  woho!

♥UKENS GLEDINGZ

I år har jeg gledet meg skikkelig til valentinsdagen! Det er egentlig en dag jeg ikke har brydd meg så mye om tidligere, men i år ville jeg feire! Nå har det seg slik at Espen har veldig mye jobb i dag, så vi skal heller utsette dagen til helgen hvor vi faktisk skal reise bort – gleder meg!  Men jeg fikk sneket inn en liten gave som han fikk på morgenen uansett, hehe. En søt kopp og litt godis! Og mens vi prater om valentinsdagen, så må jeg utnytte anledningen til å ønske dere en fin dag ♥

♥UKENS ANBEFALING

Etter at jeg var ferdig med rensen jeg gikk på i en måned, bestemte jeg meg for å ha en vegetardag i uken! Jeg synes det er veldig spennende med nye ting, og når det utgjør positive ting både for kroppen min og miljøet så er det jo bare plusser. Jeg tror nok ikke at vegetarianer på fulltid er noe jeg ønsker, i alle fall ikke nå, men jeg synes det er veldig spennende å holde meg unna kjøtt en dag i uken. Det finnes utrolig mye forskjellig og ikke minst god vegetarmat, så jeg anbefaler alle å teste det ut!

 
 ♥UKENS FILM/SERIE

Forrige uke startet jeg faktisk på en ny serie som jeg vanligvis ikke ville valgt, men jeg må si at den imponerer! Den heter The Crown og ligger på Netflix. Jeg har ikke komt så veldig langt enda, men den virker veldig spennende. Serien handler om dronning Elizabeth sitt første regjeringsår, og for en person som for det meste bare ser på Gossip girl lignende serier, så må jeg si at jeg likte denne type serie!♥UKENS MAT

Forrige uke var det nesten for mye god mat, haha! Som jeg sa på lørdag så presterte jeg å spise så mye at jeg ble kvalm mer enn en gang – hjelpes. Det var nachos, godteri, fastelavnsboller, hjemmelaget pizza og blomkålsuppe som dere kan finne oppskrift på HER. Etter rensen er det nett som om jeg setter enda mer pris på både det å lage mat, det er jo egentlig ganske gøy å styre på litt på kjøkkenet!

♥UKENS ØNSKE

Rødvin? Haha, neida! Denne ukens ønske tror jeg må bli disse skoene! Jeg synes begge fargene er sååå fine, og nå som våren nærmer seg så kan man jo snart begynne å gå slike igjen – det gledes!

Dere finner de rosa HER og de blå  HER