AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg på sofaen og kjemper for å ikke bare krølle meg sammen som en ball, og sove videre, haha. Jeg hadde satt på to alarmer med fem minutter mellom, og bare på de minuttene hadde jeg sovnet og var like forvirret når begge to satte i gang. Noen mandager altså! Jeg prøver også å huske hvilke kategorier jeg hadde i denne ”spalten”, for nå er det utrolig lenge siden jeg hadde «uken som var»! Vet ikke helt hvorfor jeg sluttet å ha det, men nå tenkte jeg i alle fall at det var på tide å starte opp igjen så får vi se hvordan det går. Startet forresten på dette innlegget kvart over seks i dag tidlig, så det er grunnen til at jeg ville krølle meg som en ball og sove!

UKENS HØYDEPUNKT

Det må nok bli mini-ferien jeg hadde fra tirsdag til onsdag, der det plutselig ble en natt på hotell i Sogndal med en av søstrene mine! Jeg er fortsatt overbevist om at jeg var borte i mer enn en dag, og at jeg ikke var i Norge, haha. Vi var så utrolig heldige med været, og når hotellet lå rett ved fjorden og hadde basseng i hagen, så var det jo virkelig en innertier! Det å ha en slik pause fra hverdagen midt i uken gjør deg forresten superforvirret! Jeg mistet helt kontrollen over dagene den resterende uken. Ellers var det også utrolig koselig å få tilbringe litt kvalitetstid med to av mine aller beste venninner på torsdag, tror ikke jeg skrev noe om det her inne, men vi bestilte i alle fall med oss mat hjem, pratet og bare koste oss!  

UKENS NEDTUR

Jeg følte meg ikke helt på topp forrige uke egentlig. Hadde litt vondt i hode og halsen, og motivasjonen til det meste var generelt litt laber. Grunnen til akkurat dette er jo veldig enkel, for jeg hadde den ”artigste” uken i løpet av måneden, og som alltid så tuklet det litt med humøret og selvfølelsen. For ikke å snakke om smertene jeg alltid før de to første dagene, fysj.  Glad den uken er over for denne gang!

UKENS GLEDINGZ

Det må nok nesten bli fredag, for da drar vi på ferie! I år blir det som sagt en litt kortere og mindre eksotisk ferie enn vanlig, men jeg kjenner allikevel skikkelig på følelsen av at det snart er ferie, og gleder meg veldig! Vi reiser til Bergen på fredag sammen med familien til Espen, og så en rask tur hjem igjen på søndag for å hente Albert, så drar vi videre til Odda på mandag. Er ikke helt sikker på om vi blir der hele uken, eller om vi drar hjem igjen fredag/lørdag, det får vi bare ta som det kommer!  Deilig blir det uansett.

UKENS MAT

Hele oppskrift-torsdag gikk i glemmeboken forrige uke, dessverre.. Men jeg testet allikevel ut noe nytt, som ikke helt er noe poeng i å lage en oppskrift ut av, men jeg kan jo tipse om det uansett. Jeg og Espen byttet nemlig ut den vanlige kjøttdeigen med laks når vi hadde taco på fredag! Jeg har smakt fiske-taco en gang tidligere, men da med tunfisk, så det var spennende å teste ut med laks! Jeg er litt rar når det kommer til fisk, for jeg liker å ha ”kontroll” over hvor mye og hvordan jeg spiser den, så jeg kjente litt på panikken når jeg tok en bit av lefsen og ikke hadde peiling på om jeg traff på mye fisk eller ikke, men smaksmessig var det absolutt veldig godt! Tror laksetaco kan vokse veldig på meg, jeg må bare komme over ”panikken”, haha.

UKENS FILM/SERIE

Jeg har startet på en ny serie som heter ”The bold type”. Den gir meg litt sex and the city vibber, og det er aldri feil i mine øyner. Om du liker serier med veldig mye action så er det kanskje ikke serien for deg, men om du er ute etter litt mer gossip gilr og sex and the city lignende serier, så ville jeg ha sjekket denne ut! Den handler forresten om tre jenter som jobber i et magasin, og jeg ser den på Nrktv.

UKENS ØNSKE

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg litt flere øyenskygger, og muligens bli litt flinkere til å eksperimentere med det. Jeg er absolutt ikke noe spesielt flink til akkurat dette, men jeg er jo veldig glad i å dille på med slike ting, så etter litt øving kan det jo bli bra. Synes fargene i denne paletten var utrolig fine! Paletten er fra Anastasia og heter Soft glam eye shadow palette. Kanskje jeg må se om jeg finner den når jeg skal til Bergen i helgen! Om dere vil se mer på den så kan dere finne den HER.