– AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen igjen, og prøver å få unnagjort dette innlegget før jeg skal ut en tur! Jeg har nesten ikke vært utenfor døren i dag, så jeg kjenner at hodet trenger litt frisk luft! Jeg driver å drømmer meg veldig bort med tanker om hyttetur også, jeg har så lyst til å ligge på et berg og nyte en god bok! Jeg gleder meg sånn til å vise dere bilder fra hytten til besteforeldrene til Espen, det er så utrolig fint der!

– UKENS OPPTUR

Hmm.. hva skal jeg velge, at jeg ble ferdig med alt av skole selvsagt, haha! Halleluja for en deilig følelse det er! Og den blir liksom enda bedre når jeg tenker på at jeg ikke skal ha skole til neste år! Nå må bare Espen bli ferdig slik at vi kan starte på sommeren sammen <3

– UKENS NEDTUR

Det var en tung uke som var fylt opp med eksamen og jobb, så jeg trenger vel nesten ikke å si noe mer her? Jeg føler egentlig at forrige uke varte fra fredag til søndag da resten bare var kjip, haha. Skål for en ny og bedre uke!

– UKENS GLEDINGZ

Bryllup! Tenk at selve uken endelig er her, og at det bare er fire hele dager til selve bryllupet, wææ! Jeg kan nesten ikke vente, og jeg gleder meg masse til å vise dere bilder etter alt er ferdig! Tenk det da, søsteren min skal gifte seg om et par dager, hipp, hipp!

– UKENS FILM/SERIE

Har jeg sett noe annet enn Paradise hotel og modern family? Jeg kan i alle fall ikke komme på noen gode filmer eller serier som jeg så forrige uke, så det var nok dårlig på den fronten ja.. Viss det er noen som har noe å anbefale så tar jeg det imot med stor takk!

– UKENS ANBEFALING

Denne gangen skal jeg ikke tipse dere om noen produkter eller lignende, men en litt annerledes ting! Tipset er nemlig til de av dere som stresser med eksamener, jobb eller noe helt annet! Og denne ukens tips er rett og slett å puste med magen og telle til ti. Før vi alle vet ordet av det så er skolen ferdig, ferien fra jobb kommer og ting blir litt lettere! Det er lys i tunellen, husk det!

– UKENS MAT

Det kan ikke bli noe annet enn grillmaten hos mamma! Jeg har fortalt det mange ganger før, og ukens mat har nok blitt grillmat litt for mange ganger nå, men jeg kan ikke noe for det – JEG ELSKER SOMMER OG GRILLMAT <3 Haha, hadde det vært opp til meg så hadde jeg grillet hver dag!