AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg og blar og blar bakover i arkivet for å finne ut når jeg hadde ”uken som var” sist? Det datt plutselig bare bort, og har egentlig blitt glemt helt frem til nå. Selv liker jeg veldig godt å lese denne spalten på andre blogger, da man får en liten oppsummering og gjerne et par tips! Jeg skal i alle fall prøve å ikke glemme den igjen, slik at den på nytt blir et fast innlegg i løpet av uken.  Høres ikke det bra ut?

UKENS GLEDINGZ

Jeg gleder meg til å ha noen fridager sammen med Espen. I det siste har vi begge hvert ganske opptatt med hvert vårt, så det føles ut som en evighet siden vi faktisk har gjort noe sammen. Og da mener jeg noe mer enn å se farmen sammen før vi legger oss, så jeg håper at vi kan finne tid til noe gøy sammen nå snart. Jeg vet ikke helt hva for jeg er egentlig litt lite oppfinnsom på den parten nå om dagen, men jeg kjenner at jeg er åpen for det meste!  Noen som har forslag?

UKENS NEDTUR

Mørket, kulden, litt lite tid med kjæresten og det var det! Haha, ikke så mye å klage på med andre ord.

UKENS OPPTUR

Jeg tok det store steget (i mine øyne) og turte å klippe håret mitt – wii!  Dere aner ikke hvor lenge jeg har snakket om dette men ikke turt. Jeg har gått runder med meg selv helt siden august-september, og nå turte jeg endelig å la lokkene falle! Det er jo rart med det når man omtrent alltid har hatt langt hår, da blir det jo naturligvis rart å klippe det av. Meeen, jeg kan ærlig meddele at jeg absolutt ikke angrer! Jeg er strålende fornøyd med den nye lengden, og om jeg plutselig skulle ville ha det langt igjen til sommeren, så er det jo bare å spare!

UKENS FILM/SERIE

På lørdag så jeg noe motvillig filmen ”Baywatch«, og jeg må si at jeg overraskende nok likte den! Jeg trodde bare den skulle være helt ok, så det å bruke penger på å leie den var ikke så veldig fristende, men jeg ble positivt overrasket! Det er en action komedie med blant annet Dwayne Johnson og en mye skjorteløs Zac Efron som skuespillere, så bare sist nevnte er vel grunn nok for mange til å sjekke ut filmen? 😉

♥ UKENS MAT

Tror det er biffen fra lørdag som stikker av med seieren her! For de som ikke har fått det med seg, så skal jeg ikke spise sukker eller salt før 5. februar, så det er ganske ”rolig” med mat for tiden, haha. Men når jeg kan spise en deilig biff med salat så kan jeg vel nesten ikke klage! Jeg har alltid tenkt at det er tørt uten saus og slikt, men det var det faktisk ikke! Anbefaler dere å teste det ut.

UKENS ANBEFALING/TIPS

Sette deg noen konkrete og oppnåelige mål hver uke. Skriv en liste med for eksempel tre ting du ønsker å få gjort i løpet av uken, og hak dem av etterhvert! Det gir i alle fall meg mye motivasjon til å få unnagjort litt ting. Det kan for eksempel være at man skal trene tre ganger i løpet av uken, rydde i klesskapet, vaske badet – ja, dere skjønner greia!  Jeg synes i alle fall at det er en god og motiverende måte å få gjort ting som kanskje ikke står øverst på ønskelisten.

UKENS ØNSKE  

Nytt år og testing av en ny kategori! Det er alltid noen ønsker som dukker opp i løpet av uken, så jeg tenkte å vise dere en ting hver uke, gøy? Denne uken er det denne jakken her som står øverst på ønskelisten! Jeg synes skinnjakker er så utrolig fint, og det gjør alltid et antrekk litt kulere, men nå på vinteren er det dessverre bitendekaldt å trippe rundt i en vanlig skinnjakke.. Så hvorfor ikke ønske seg en som er noen hakk varmere? De har den i både sort og i beige, og jeg må si at jeg liker begge to veldig godt!

Dere finner den sorte HER// Og den beige HER