AKKURAT NÅ

Jeg datt helt inn i bryllupsbildene til Janni Deler og Jon Olsson, altså hvor fine er ikke de herunterladen? Må innrømme at det kom en aldri så liten tåre i øyekroken når jeg leste det hun hadde skrevet mellom alle bildene, og nå vurderer jeg sterkt om jeg må se bryllupsvideoen deres en gang til, haha thunderbird mails nicht vom server herunterladen! Håpløs når det kommer til slike ting. Og ja, så drikker jeg kaffe da, det er jo tross alt mandags morgen så man kan ikke forvente noe annet.

UKENS HØYDEPUNKT

Som jeg nevnte i går, så har jeg hatt en veldig gøyal og variert helg, og om vi regner torsdag inn i helgen så tror jeg faktisk at alle dagene fra og med torsdag har vært høydepunkter herunterladen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har bare hatt en sånn god følelse i kroppen de siste dagene. Det har ikke hendt noe spesielt, men jeg føler meg bare glad lupe kostenlos herunterladen. Jeg tror virkelig at tiden fremover kommer til å bli veldig fin, og jeg kjenner at jeg gleder meg til hver eneste dag – noe som er utrolig deilig video von youtube auf smartphone herunterladen. Kanskje jeg kan skrive litt mer om det i et eget innlegg litt senere i uken!

UKENS NEDTUR

Nå har jeg tenkt så det omtrent knaker, men jeg kan ikke komme på noe spesielt som kan gå som en nedtur forrige uke cisco packet tracer kostenlos. Noe som sånn egentlig er mer enn greit, hehe!

UKENS FILM/SERIE

Det må jo bare bli Mamma mia 2 som jeg så på kino i forrige uke app store apps do not download! Ser at den har fått litt dårlige annmeldelser her og der, men jeg likte den veldig godt jeg! Kjenner at jeg gleder meg til å ha et aldri så lite maraton der jeg ser begge filmene når den kommer ut til leie inventor testversion herunterladen. Litt popcorn, brus og allsang i sofaen – det må jo bare bli bra! Og slapp helt av Espen, jeg skal ta det en dag du er borte, hehe.

UKENS GLEDINGZ

Jeg skal veldig snart pakke kofferten igjen, for allerede på onsdag reiser jeg til Bergen sammen med familien min herunterladen! Gleder meg veldig til noen flere netter på hotell med masse familiehygge. Vi skulle egentlig reise i morgen, men vi fikk heldigvis flyttet overnattingen en dag siden det er meldt så utrolig dårlig vær app zum videoen android. Og så gleder jeg meg til å kunne fortelle dere hva vi har jobbet med i ca. tre uker nå – kan mest sannsynlig fortelle det i kveld! Det er jo så vanskelig å skulle skrive om hva jeg driver med om dagen når jeg ikke kan fortelle dere alt, så det skal bli ekstremt deilig å bare få det ut.

UKENS MAT

På torsdag spiste jeg og mamma reker på altanen, og det er absolutt ikke noe som helts som kan toppe det. Nam, nam, nam så godt det var! Det er på en måte ekstra hyggelig å spise reker ute synes jeg, det gir bare en sånn skikkelig god sommerfølelse. Sier ikke nei til en slik kveld igjen snart!

UKENS ØNSKE

Jeg har lenge hatt lyst på et litt stort rundt speil i leiligheten, men jeg klarer ikke finne ut hvor jeg kan ha det.. Jeg har gått runder rundt her for å finne den perfekte plassen, men jeg tror dessverre ikke den finnes. Jeg vurderer å ha det på soverommet, men det virker samtidig litt bortkastet å ”gjemme” et så fint speil der inne? Nei, jeg vet ikke helt. Jeg får vurdere det litt til tror jeg.