AKKURAT NÅ 

Sitter jeg i sengen med dyne og hettegenseren til Espen og fryser… Men la oss se på det positive, jeg har en pose med chips ved min side (og Espen da..)! Dette blir faktisk min siste pose med chips på en stund, da jeg skal prøve å spise litt sunnere fremover. Ikke noe sånt hysterisk en ert om dagen opplegg, men bare å kutte litt ned på godisen nå som ferien er over! Men jeg må ha en dag hvor jeg har lov å unne meg litt, viss ikke så sprekker jeg nok fort, haha! Så denne chipsen skal nytes til det fulle <3


UKENS OPPTUR 

Det var jo uten tvil uken i Spania! Herlighet som jeg har koset meg, og det var absolutt på tide med en ferie der jeg fikk slappet helt av! Jeg har vært litt stresset i det siste, så jeg føler at den uken hjalp meg veldig til å få senket skuldrene. Og så var det jo absolutt ikke feil å få mye kvalitetstid sammen med familien min i varmen! Jeg ELSKERE som dere kanskje har forstått varmen, haha!

UKENS NEDTUR 

Vet egentlig ikke helt? Tror ikke jeg hadde noen spesielle nedturer forrige uke, så da må det jo ha vært en fin uke! Det eneste jeg kan komme på er vel at det var litt trist å reise fra familien min på lørdag. Men slik er det jo alltid når man har vært sammen lenge og så reiser hver til sitt. Det er nok sikkert ikke lenge til jeg ser de igjen heller! Det blir i alle fall en tur til Høyanger når tantungen min har bursdag, og det er jo ikke mer enn 2-3 uker til så.

UKENS GLEDINGZ

Sol, bading, bli brun, kose meg med familien, god mat, god drikke.. Rett og slett hele uken! Jeg våknet hver dag med et smil om munnen og gledet meg til å se hva som skulle skje den dagen, og slik elsker jeg å ha det! Det gjør vi vel alle? Jeg sier i alle fall ja takk til flere slike dager. Kanskje det skal være mitt nye mål – våkne hver dag med et smil og være klar for en spennende dag?

UKENS ANBEFALING

Denne solkremen her! Jeg har brukt den i 2-3 år nå og er veldig fornøyd! Det var faktisk en eldre mann som het Bob som tipset meg og søstrene mine om den på en bar i syden for noen år siden, og etter det har vi brukt den alle sammen! Den er skikkelig vanntett (heter det det?) og den varer i 10 timer. Så det vil jo si at man ikke trenger å smøre seg mer enn en gang! Jeg synes i alle fall at det er veldig kjedelig med all smøringen, så det passer meg veldig fint! Nå kommer det selvsagt litt an på hvilken hudtype man har, så dere må jo prøve dere litt frem, men jeg er i alle fall veldig fornøyd med den! Og god solkrem er jo veldig viktig.

UKENS FILM

Den eneste filmen jeg så forrige uke (faktisk akkurat nå siden jeg skrev dette innlegget i går kveld) er Marcus og Martinus sin, haha! Jeg synes den var helt grei, litt for lik på Justin sin kanskje. Men flinke er de jo absolutt, og jeg liker veldig godt måten filmen er laget på, men jeg må ærlig innrømme at jeg likte Justin sin bedre…

UKENS MAT 

Her er det rett og slett helt umulig å velge! All maten jeg fikk på hotellet var utrolig god, og jeg kunne velge mellom alt mulig! Det var aldri en dag hvor jeg ikke fant noe jeg ville ha, det var vel egentlig heller et problem å klare å bestemme seg for hva jeg skulle velge da det var så mye forskjellig godt! Jeg kan lage et eget innlegg om selve hotellet senere, for akkurat nå så husker jeg ikke helt hva det het der! Jeg er i alle fall VELDIG fornøyd! Og så må jeg nesten tilføye at Espen akkurat kom inn med en kopp kakao til meg siden jeg fryser sånn! Så snill <3