AKKURAT NÅ

Espen har akkurat dratt ut for å ta litt bilder, og jeg har stupt ned på sofaen i koseklær! Jeg skal veldig snart hive sammen noe kvelds, og så skal jeg nyte den sammen med litt Orange is the new black. En avslappende og deilig slutt på en ellers ganske travel mandag!

UKENS OPPTUR

Det er nesten ikke noe poeng i å ha med denne kategorien denne uken, for det er jo selvsagt at oppturen var åpningen av galleriet, hehe! Føler jeg har gått rundt i en evig tankeboble denne sommeren, der innholdet i boblen har vært maling, sparkling, pussing, bilder og åpningsdato. Men plutselig var dagen på plass, og som jeg skrev tidligere i dag så kunne vi ikke vært mer fornøyde med resultatet. Det føles jo egentlig bare helt uvirkelig at vi har åpent et galleri, det er absolutt ikke noe jeg så for meg for et halvt år siden, men hjelpes så takknemlig jeg er for muligheten.

UKENS NEDTUR

Igjen – vanskelig å fokusere på nedturer når det skjer så mye bra rundt en.

UKENS GLEDINGZ

Det er vel egentlig litt ”fy-fy” å si dette, men jeg har da allerede begynt å glede meg så smått til desember. Jeg gleder meg IKKE til å vasse rundt i ekkel slaps, men til de herlige og koselige desember tidene. Når man våkner opp til julelys i stuen, litt nysnø som lyser opp gatene, julebakst, ullsokker, juleprogrammer på tven og nedtellingen til julaften – det er noe helt eget med det! Det er muligens litt tidlig å glede seg til desember alt nå, men siden sommeren har vært så fin så føler jeg at vi har komt mye lenger enn august, hehe! Flere som føler det på samme måte? Krysser fingrene litt for det.

UKENS FILM/SERIE

Jeg og Espen har nå komt så ”langt” i forholdet at vi da har begynt å se på hver vår serie på kveldene. Han på tven og jeg på dataen, haha! For min del så har det gått mye i Orange is the new black den siste tiden, for FY så spennende det er. Det er nesten sånn at jeg sparer på episodene, da jeg ikke ønsker at sesongen skal stoppe. Ellers har vi vært skikkelig inne i fantasiverden når det kommer til filmer, for i løpet av sommeren har vi da komt igjennom fire Harry Potter filmer, alle Hobbiten filmene OG alle Ringenes herre filmene. Nesten sånn at det er flaut å skrive det, haha!

UKENS MAT

Som jeg nevnte i noen innlegg tidligere så har jeg vært litt lei av de helt vanlige middagene som vi bruker å ha hjemme (som vil si wok av ulike slag, laks og spaghetti), så forrige uke testet jeg ut hele fire ny retter til middag! Det ble panert kylling i tomatsaus, svinekjøtt med pastasalat, Løvbiff med ovnsbakte grønnsaker og Chili con carne som fikk plass på middagsbordet – og der blir de nok å se igjen også, hehe.

UKENS ØNSKE

En ny kaffekanne! Min kjære følgesvenn tok dessverre kvelden rett før åpningen av galleriet, noe som forresten ikke kunne passet dårligere. I det jeg løftet den ut av bilen så jeg at gulvet var fylt med kaffe, og kannen var rett og slett sprekt inni.. Og jeg som likte kaffekannen min SÅ godt! Tror bare jeg må få bestilt hjem en maken en så fort som mulig, for kaffekanne må man ha (i alle fall jeg)!