AKKURAT NÅ

Nå er jeg akkurat ferdig med å vaske badet, børste Albert og støvsuge hele leiligheten montserrat font. Sist nevnte ble litt ufrivillig da jeg sikkert børstet bort halve Albert, haha. Han røyter helt sykt for tiden, så da fløy det hårdotter alle veier, og jeg ble altså nødt til å støvsuge wo kann ich kostenlos bilder herunterladen. Føles veldig greit å ha det unnagjort nå da, det skal sies! Så nå er jeg veldig klar for å bare finne roen, og slappe av resten av kvelden.

UKENS OPPTUR

Det var så mye artig som hendte forrige uke, så det er vanskelig å velge ut bare en ting netflix filme downloaden anzahl. Det var jo første ”normale” uken der galleriet ble holdt åpent, og da var det jo selvsagt veldig gøy at vi fikk solgt noen bilder + booket time i studio downloaden youtube online. Jeg var i 3-årsdag til tantungen, hadde en veldig hyggelig kveld + dag sammen med mamma, jeg har spist mye god mat og helgen var generelt veldig fin og avslappende where you can download movies legally! Føler jeg fikk ladet opp batteriene mine selv om jeg var på jobb både fredag og lørdag – deilig.

UKENS NEDTUR

Jeg hadde den alltid like ”hyggelige” tante rød på besøk forrige uke, og jeg tror faktisk jeg spiste så mye usunt at jeg må leve på grønnsaker resten av året for å rettferdiggjøre det, haha segoe script kostenlos downloaden! Det var mildt sagt kaos med både magekramper og en umettelig lyst på søtsaker. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg spist snop alle dager utenom mandag – er det mulig! web.de herunterladen? Så ja, denne uken må bli noen hakk sunnere! Det var jo også litt trasig at Espen var borte når vi skulle feire tantungen/onkelungen vår.

UKENS GLEDINGZ

Jeg gleder meg til konfirmasjonen jeg skal i om ca which meansing. tre uker! Jeg ELSKER å trippe rundt i bunaden min, og kjenner at jeg gleder meg masse til å reise i konfirmasjonen til søskenbarnet til Espen. Vi får jo laget en liten tur ut av det også, da konfirmasjonen er i Haugesund som ligger ca süddeutsche zeitung archiv kostenlos herunterladen. seks timer unna her vi bor! Tror det kommer til å bli veldig koselig å se alle sammen igjen, og ikke minst å feire konfirmanten.

UKENS FILM/SERIE

Jeg tipset dere jo om Dynasty forrige uke, og det er for det meste den serien det har gått i hos meg de siste dagene paint downloaden windows 7. Mamma hadde sett denne serien for mange år siden når den originale gikk på tv-en, så det var jo litt artig! Jeg var jo ikke klar over at det var en serie som de hadde laget på nytt når jeg startet å se den. Utenom det så jeg filmen Utøya på lørdag, men jeg ønsker ikke å skrive noe spesielt om den. Jeg tenker at folk kan gjøre seg opp en mening om den filmen om de ønsker på egenhånd, da det selvsagt er et vanskelig og tungt tema.

UKENS MAT

Jeg har jo som dere sikkert har forstått spist MYE mat forrige uke, og da veldig mye god mat! Deilig kaker, pizza, biff med fløtegratinerte poteter, hamburger med søtpotet-fries og masse mer, haha! Jeg må jo skryte litt og si at jeg ble veldig godt oppvartet med mat når Espen var borte i helgen, da både søsteren og mamma disket opp med nydelige retter! Jeg blir godt passet på ser dere, hehe ♥

UKENS ØNSKE

Jeg kan faktisk ikke komme på noe spesielt jeg ønsker meg? Det er ikke vanlig det! Tipper jeg kommer på noe i det sekundet jeg trykker ”publiser”, haha.