→ AKKURAT NÅ

Nå ligger jeg sånn halvveis på sofaen og slasker meg sammen med Albert. Knallstart på en ny uke og alt det der? Haha, jeg har vært sykt trøtt i dag og tenkt sånn 100 ganger at jeg må komme i gang med dagen, men det skjedde ikke før halv 12… Jeg har da brukt formiddagen min veldig fornuftig med å se siste episode av The Kardashians og spist havregrøt. Det er mandagen sin det, haha. Bra jeg skal på svømming med E senere i dag!

→ UKENS OPPTUR

Ååh, her er det ingen tvil! Jeg var SÅ glad for å komme tilbake på hytten ♥ Jeg har som sagt lengtet etter den plassen siden forrige sommer, og vi koste oss som bare det fra mandag til onsdag! Mandagen hadde vi til og med såpass bra vær at vi fikk opprettholdt tradisjonen vår med reker på altanen – KOS!

 


→ UKENS NEDTUR

Jeg er og har vært så utrolig rastløs den siste tiden. Det er kanskje det mest ”ekstreme” tilfelle av reisefeber jeg noen gang har hatt, haha! Jeg tror egentlig at rastløsheten kommer av at vi bare går og venter på å reise. E skal jobbe så og si hele denne uken, så jeg har lekt litt med tanken om jeg skal reise til Høyanger noen dager tidligere enn planlagt, men jeg tror kanskje bare det blir styr med tanke på pakking og alt. Litt kjipt for E å måtte ta bussen i en halv evighet med masse bagasje, så jeg legger det nok mest sannsynlig fra meg og venter på han.

→ UKENS GLEDINGZ

Hva var det da? Hytteturen, flyttingen og at E skulle ha friuke kanskje?

→ UKENS FILM/SERIE

Jeg var jo på kino i går, men akkurat det tenkte jeg å fortelle mer om i et eget innlegg, men jeg så faktisk alle tre ”Taken” filmene sist uke! Det er jo egentlig ikke en sjanger jeg er så veldig glad i, men akkurat de filmene liker jeg skikkelig godt! Tror jeg har sett alle sammen sånn 2-3 ganger nå? Haha, så de kan jeg anbefale dere å se! Jeg fant de ikke på hverken Netflix eller Viaplay så jeg måtte leie de på Itunes, men det var ikke mange kronene!

                → UKENS ANBEFALING

Ta med deg noen du er glad i og reise på en hytte uten internett og 100 tv-kanaler. Det er så deilig å koble av litt og bare nye hverandre selskap, det tror jeg vi alle har godt av i ny og ned. Litt kortspill, god mat og masse tid til hverandre ♥

→ UKENS MAT

Her må jeg nesten nevne rekekvelden på hytten igjen, jeg elsker at det har blitt en tradisjon! Og så spiste jeg taco på lørdag, og jeg kan ikke huske sist gang jeg spiste taco før det! Jeg hadde en periode hvor jeg var litt lei av taco, men på lørdag var det bare skikkelig digg igjen! Nå fikk jeg lyst på taco til middag i dag også, haha.. Nå fikk jeg skivst inn ordet taco imponerende mange ganger her!