◊ AKKURAT NÅ ◊

Nå sitter jeg og vurdere sterkt om jeg bare skal klappe igjen dataen og løpe ned på stranden! Været er skikkelig fint, og jeg kjenner at alle ben i kroppen dras mot utgangsdøren! Men jeg vet at viss jeg ikke skriver denne spalten i dag så vil den ikke komme denne uken heller, så jeg får bare bite tennene sammen og skrive den, så kan jeg heller ta meg en tur ut i solen etter det! Da føles det nok enda bedre også, håper jeg. Skrev forresten innlegget klokken halv 11, hehe! 

◊ UKENS OPPTUR ◊

Jeg har jo allerede snakket en del om det, men det er vel ingen tvil om hva som var forrige ukes opptur? Fredagen var en helt fantastisk fin dag fra start til slutt, og jeg blir like glad hver gang jeg tenker på at noen ville gjøre alt det bare for å gjøre meg glad. Det er egentlig det som betyr mest, all innsatsen og planleggingen som ble lagt ned for at jeg skulle få føle meg litt ekstra spesiell. Det fortjener vi alle i ny og ned ♥

◊ UKENS NEDTUR ◊

Jeg har en liten notat på mobilen min hvor jeg skriver opp ting til de ulike kategoriene i løpet av uken, og det første som var skrevet opp under denne kategorien var ørebetennelsen og de fire timene jeg tilbrakte på legekontoret på tirsdag, men nå er det ikke tvil om at den matforgiftningen danker ut ørebetennelsen! Fysj, jeg kan ikke huske sist jeg har vært så dårlig. Tror kanskje jeg var ute av sengen en time tilsammen i løpet av hele lørdag! Jeg bruker aldri å være plaget av noe særlig sykdom uten om forkjølelse vanligvis, så at jeg skulle prestere å få både ørebetennelse og matforgiftning på en og samme uke er jo ganske så utrolig.

◊ UKENS GLEDINGZ ◊

Å bli kvitt ørebetennelsen, hva Espen skulle finne på på overraskelsesdagen og sist men ikke minst bli frisk igjen etter matforgiftningen. Haha, en fin blanding, men det var vel disse tre tingene som sto mest i fokus hos meg forrige uke.

◊ UKENS ANBEFALING ◊

Viss dere skal til Las palmas, eller i nærheten for den del anbefaler jeg dere å ta enten en drink, eller en bedre middag på Hotel Reina Isabel. Restauranten og baren er i øverste etasje av hotellet, og har en helt magisk utsikt! På den ene siden får dere utsikt ut over hele stranden, og da med inkludert solnedgang viss dere beregner tiden på døgnet rett, og på den andre siden får man utsikt ut over byen! Alt var bare utrolig gjennomført og fint, servitørene var veldig hyggelige og service innstilte og maten smakte fantastisk!


♥ ♥ ♥

◊ UKENS FILM/SERIE ◊

Jeg fikk jo brukt en god del timer i sengen i løpet av helgen, og da begynte jeg faktisk å se på en ny serie! Det er ikke noe sånn ”JEG MÅ SE MER NÅ!” type serie, men den var helt grei! Dette må da være den verste måten å ”selle inn” en serie på, men jeg har faktisk allerede komt til sesong to på de få dagene, så det må jo være et godt tegn. Den heter ”Switched at birth», og handler om to jenter som ble byttet på sykehuset. Så de endte opp hos feil familie, en av jentene tar en test når hun er sånn 15 (?) år og så skjer det myyyye rundt det! Jeg anbefaler i alle fall å sjekke den ut om du liker serier som One tree hill, Gossip girl og 90210. Og ja, jeg så den på Netflix forresten!

◊ UKENS MAT  ◊

Først må jeg bare si at jeg er utrolig imponert over hvor billig maten er her! Jeg og Espen handlet inn til resten av uken i går, og for hele fem middag, pålegg, drikke, toalett papir + + så ble det 600 kroner!? Jeg får jo sjokk hver eneste gang jeg får kvitteringen, hehe! Men forrige ukes mat blir uten tvil maten fra restauranten vi var på, får vann i munnen bare av å tenke på den. Vi bestilte biff til hovedrett begge to, og det var rett og slett en skikkelig smaksbombe! Og så hadde vi faktisk rødvin fra øyen her, og det er jo litt gøy! Helt tilslutt delte vi en dessert som inneholdt mørksjokolade, melkesjokolade, hvitsjokolade og sjokoladekake – NAM!