UKENS OPPTUR

 Det har vært mange fine oppturer nå i julen, men viss jeg skal plukke ut en spesiell en, så må det bli all tiden jeg har fått sammen med familien min <3 De betyr utrolig mye for meg, og jeg har koset meg veldig sammen med dem pdf kostenfrei herunterladen! Jeg er heldig som har en så fin og omsorgsfull familie som jeg har.

 UKENS NEDTUR

Jeg fortsatt syk. herunterladen. Jeg startet med behandling for nyrebekkenbetennelsen for over en uke siden, men jeg føler meg enda ikke bra igjen. Var hos legen på tirsdag for å ta nye prøver, og da viste det seg at jeg att på til har begynt å få influensa… Det skulle jo ikke gått an å hatt sånn uflaks som jeg har hatt i det siste med både nyrestein, nyrebekkenbetennelse og nå influensa herunterladen? Nei, jeg tror jeg må bygge meg opp litt god karma!

 UKENS GLEDINGZ 

 Nå gleder jeg meg veldig til å treffe Espen igjen ibooks bücher kostenlos downloaden! Jeg har ikke sett han siden 19. desember, så det skal bli veldig godt å få være litt med han igjen <3 Vi bor jo sammen til vanlig, så det er litt rart å plutselig være på hver vår kant baby geräusche kostenlos downloaden! Men jeg har hatt godt selskap hjemme, så det har jo gått fint <3

 UKENS PRODUKT 

 Det fantastiske nye objektivet til kameraet mitt authenticator-app! Jeg bruker et Olympus pen kamera, og har fått en 45 mm objektiv! Bildene blir utrolig klare og fine, og samtidig får man den fine «blurry» bakgrunnen rockstar games launcher herunterladen fehlgeschlagen! Anbefaler virkelig det objektivet viss dere har et Olympus pen kamera! Jeg kan lage et eget innlegg om det der dere kan få se forskjellen! 

 UKENS FILM

Jeg kan vel ikke si noe annet enn «Tre nøtter til Askepott pictures? her? Det er jo en film som alltid står på klokken 11 på julaften, og selv om jeg har sett den utrolig mange ganger, så er det jo veldig koselig uansett music player to! Jeg fikk ikke med meg hele filmen i år, men jeg regner ikke med at de har gjort noe om på den, så de ble nok gift i år også!

 UKENS MAT 

Vanskelig å velge ut en matrett nå som jeg har fått servert så utrolig mye god mat hele julen, men det må vel nesten bli julemiddagen dropbox freigegebene datei herunterladen! Jeg hadde ikke spist julemat siden sist jul, så det smakte VELDIG godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA