♥ AKKURAT NÅ

Nå sitter jeg å blir blendet av den veldig strålende og deilige solen som kommer inn vinduet. Hadde bare gradene sagt noe annet enn – 5 så burde jeg nesten ha satt meg ut, haha. Jeg og Espen skal reise til Førde for å kjøpe sofa i dag, så jeg får vel snart hive på meg alt jeg kan finne av varme klær og gå en tur med Albert! Tror ikke vi er tilbake igjen før i kveld så.

 
 ♥ UKENS OPPTUR

Det må jo uten tvil være leiligheten! Vi hadde helt sykt flaks med den, for det var egentlig ikke noe ledig, men noen få dager før vi ringte om den hadde noen sagt opp – flaks!?  De som bor der nå skal være utflyttet innen i morgen, så da skal vi en tur bort for å se hva som eventuelt må gjøres. Kjenner det kribler i magen når jeg tenker på den, tror tiden fremover kommer til å bli veldig bra.

♥ UKENS NEDTUR

Jeg vet ikke om den var noen spesielle nedturer forrige uke? Hvor overrakende dyrt det er med sofa, kjøleskap, komfyr og alle de tingene, haha.

♥ UKENS GLEDINGZ

Jeg gleder meg generelt til tiden fremover. Vi skal ta over leiligheten og gjøre den om til vårt hjem, våren nærmer seg med stormskritt og livet ser generelt lyst ut. Jeg har bare en sånn god følelse i kroppen når jeg tenker på tiden fremover, og jeg tror virkelig at dette kommer til å bli et bra år!

♥ UKENS SERIE/FILM

Jeg har faktisk sett alle tre Divergent filmene i løpet av de to siste ukene! Jeg har sett de en gang før, men jeg synes de er så bra at jeg ville se de igjen – jeg er vel ikke den eneste som holder på slik?  De minner meg veldig om The hunger games så viss du liker de filmene anbefaler jeg deg å sjekke ut Divergent. Dere kan jo bare tro hvor skuffet jeg ble når jeg så at innspillingen av den siste filmen er stoppet? Tror kanskje de heller skulle lage en serie av den siste filmen, men jeg er ikke helt sikker.. Noen av filmene ligger i alle fall på Netflix, men den andre filmen (tror det var den) måtte jeg leie.

♥ UKENS MAT

I mine øyne er det lite som slår ost og kjeks – NAM! Det er bare så utrolig godt, og samtidig sosialt? Man blir på en måte sittende å styre litt med det, sende ostene rundt og kose seg! Det er litt det samme som tapas, det tar litt tid og det blir ikke til at man sluker maten i seg – imponerende forklaring.

♥ UKENS ØNSKE

Jeg er på utkikk etter et marmor bord som er stort nok til å bruke i en spisestue, men det er søren meg ikke enkelt å finne det rette. Jeg trodde jeg hadde funnet det på Ellos, men det ble jo selvsagt  alt for lite.. Jeg ser etter et som er ganske likt som på bilde, så viss noen av dere vet om et slik bord så må dere skrike ut!