– AKKURAT NÅ

Nå ligger jeg i sengen min og har egentlig mest lyst til å sette på modern family. Jeg har nemlig ikke så mye tid til bloggen i morgen (i dag når dere leser det), slik at jeg må skrive ferdig dette innlegget før jeg kan sove russische bücher kostenlos herunterladen. Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere det før, men jeg har en skikkelig uvane med at jeg alltid må se på noe før jeg sovner. Ikke at det er et veldig stort problem, men jeg har så lyst til å venne det av meg, og heller begynne å lese før jeg skal sove icon herunterladen kostenlos. Jeg blir liksom bare liggende å tenke på alt mulig viss jeg ikke bare ”sovner fra” dagen, noen flere som føler det på samme måten? Jeg skal i alle fall prøve å jobbe litt med dette i sommer herunterladen.

– UKENS OPPTUR

Denne blir litt sånn både og egentlig, for det var en STOR opptur å endelig bli ferdig med all vaskingen og utflyttingen fra leiligheten vår i Sogndal, men samtidig så skulle vi jo flyttet ut og det var trist k3 filmsen. Men det at vi ble ferdige med selve flyttingen og nedvasken var ekstremt deilig! Og jeg må bare si TUSEN TAKK til våre snille foreldre som hjalp oss <3 Håper det blir lenge til jeg skal vaske ned en leilighet igjen for å si det sånn, haha picmonkey kostenlos downloaden deutsch!

– UKENS NEDTUR

Jeg føler at jeg ikke har vært sammen med Espen på evigheter herunterladen. Eller, vi har jo vært med hverandre, men det har hele tiden vært noe vi må gjøre. Vaske, pakke, flytte, pakke ut og så startet han i ny jobb på fredag herunterladen. Jeg kjenner at jeg savner de dagene da vi hadde helt fri (altså dette er sånn 3-4 måneder siden omtrent…), slik at vi bare sto opp med masse energi, og fant på utrolig masse gøy kalendersen! Gleder meg til det blir slik igjen.. Og så har jeg hatt vondt i magen på grunn av mensen, sjarmerende?

– UKENS GLEDINGZ

Hmm, hva skal jeg si her da fordpass herunterladen? Bli ferdig med vaskingen, ha noen dager i Odda igjen (sist jeg var der var i påsken, så det var gøy å se alle igjen<3), være sammen med Espen, få litt kontroll over tingene våres og komme hjem til familien min i Høyanger 3 wins download games for free. Ja, det var en solid liste over hva jeg gledet meg til!

– UKENS FILM/SERIE

Jeg så ikke veldig mye på hverken filmer eller serier forrige uke, dagene var liksom fylt opp med så veldig mye annet. Så da ble det egentlig bare sånne morsomme serier som jeg er ”avhengig” av for å sovne på kveldene. Jeg har forresten gått tom for serier og nå, jeg så ferdig skam og OITNB i går, men kanskje jeg kan fortsette på Greys nå da, der har jeg faktisk komt helt til sesong 4!

– UKENS ANBEFALING

Viss noen av dere skal flytte snart så har jeg et tips som er verdt gull til dere – få hjelp! Det er en masse jobb, og jeg er utrolig takknemlig for all hjelp vi fikk! Tror vi hadde pakket og vasket enda om ikke vi hadde fått hjelp, haha.

– UKENS MAT

Denne uka har jeg fått masse god ”hjemme-mat”, noen som skjønte hva jeg mente der? Jeg har altså fått masse god mat hos foreldrene til Espen og hos mamma! Men en liten ekstra ting som jeg nesten må ta med, er den siste daten jeg og Espen hadde i Sogndal! Da spiste vi nemlig sushi <3 Tror ikke vi kunne avsluttet på noen bedre måte, vi er helt galne etter sushi begge to så det passet oss PERFEKT!