Pjuh.. For en trøtt start det ble på mandagen! Sitter her med øyner som bare vil skli igjen, og det kjennes absolutt ikke ut som om koppene med kaffe vil hjelpe meg i dag.. Blåmandag?  Jeg hadde faktisk satt alarmen til ti på seks i dag, og utrolig nok var jeg ute av døren allerede ti minutter senere for å jogge, men i det sekundet jeg kom inn igjen etter joggingen tok trøttheten overhånd – merkelig! Vanligvis bruker jo joggeturer på morgenen å gi en masse energi, men kanskje det dukker opp i løpet av dagen? Krysser fingrene for det!

På lørdag var været helt nydelig, og siden det skal snu om denne uken kjente jeg på en liten panikk om at jeg måtte utnytte solen mest mulig, og hva passer vel da bedre enn en lang og god fjelltur? Lite! Så jeg tok med meg mamma og våre kjære små hunder, og gikk en skikkelig fin tur på formiddagen. Vi hadde pakket med rundstykker, kjeks, sjokolade og hundekjeks som vi koset oss med på toppen, og bare se den utsikten vi kunne nyte mens vi spiste – nydelig!

♥♥

Jeg har gått denne turen en haug med ganger, men av en eller annen grunn så finner jeg aldri riktig vei når jeg skal ut på utsikten. Forstår bare ikke hvor den stien går, og vi endte atter en gang med å gå i alle mulige busker og kratt for å komme frem, haha. Men det er jo egentlig helt greit å måtte streve litt i litt busker, når man kommer frem til en slik utsikt!  Håper mandagen deres har startet bra, klem ♥