Hallo, kjære dere og god mandag – siste mandag i juni forresten!  Blåmandagen gjorde nettopp et lite oppgjør mot meg, og skrudde av dataen slik at innlegget som akkurat var ferdig skrevet ble slettet.. Alltid artig når det skjer!


På fredag ble det plutselig litt stille fra meg her inne, og grunnen til det er at jeg ble tante til en fantastisk liten jente på lørdag  Regner med at de fleste har forståelse for at hodet mitt ikke var helt inne i bloggverden da, hehe. Jeg var oppe på sykehuset på lørdag og fikk møte henne, og hjertet smeltet med en gang – som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med den lille herlige jenten! Jeg er jo tante til en jente fra før, og det var bare så fantastisk å se hvordan hun reagerte når hun fikk møte lillesøsteren sin for første gang, noe så fint.  Jeg er 100 % sikker på at de kommer til å knyte like sterke bånd som jeg har til mine søstre, og jeg gleder meg til å se de vokse opp sammen – veldig stolt tante! 

♥♥Mine to små skatter ♥

Senere i dag kommer Espen hjem igjen også, og det gleder jeg meg veldig til! Dagene har jo gått ganske fort siden det har hendt så masse gøy, men jeg kjenner at det er på tide at han kommer hjem igjen til oss, hehe.  Men nå må jeg løpe ned i bilen, for mamma skal kjøre meg på butikken! Det skal bli godt å få både Espen og bilen hjem igjen, så trenger jeg ikke å mase på mamma for å handle mat. Håper dere har hatt en fin helg, og at mandagen ikke blir blå!  Klem.