Hei! Det ble litt sent før vi kom hjem igjen fra Haugesund i går, så da ble det bare litt mat før vi fant sengen.. Men vi hadde en veldig fin dag i går, selv om vi var lutt uheldige med været. Når vi reiste fra Odda så var det ganske så fint, så vi reiste begge i ”sommerklær”, men når vi kom frem til Haugesund så begynte det selvsagt å regne… Så mine planer om å vandre rundt i gågaten med is ble byttet ut med en liten kamp om å holde seg tørr under paraplyen, haha! Vi bestemte oss for å finne en tørr plass hvor vi kunne spise, og vi endte opp på en fantastisk indiskrestaurant! Maten var helt topp, og det er jo alltid gøy å spise på litt spesielle plasser som ikke bare serverer burger og pizza.

Det var forresten sildajazz (tror det var det navnet var?), så det var hauger av folk i gatene og på kaien! Og ja, jeg er litt bekymret for den vloggen jeg snakket om i går… Det var ikke så veldig enkelt å få filmet så mye da det regnet, så jeg må nesten bare se hvor mye det ble. Etter middagen hadde vi egentlig planer om å reise en tur til Karmøy, men vi droppet det og reiste heller på besøk hos onkelen, tanten og søskenbarnet til Espen, og det gjorde vi helt rett i! Det var veldig koselig å hilse på! Vi fikk jo ikke utforsket så veldig mye av byen, så jeg tror vi må ta oss en tur tilbake om ikke så lenge! Men første inntrykket er i alle fall veldig bra, så jeg gleder meg til å se mer en annen gang.

Nå skal jeg prøve å motivere meg selv til å gjøre litt fornuftige greier, som å kanskje pakke ut kofferten min etter Spania… Jeg har prøvd å motivere meg til det i hele formiddag, men jeg har ikke fått gjort noe mer enn å ta på neglelakk og sett reprise av allsang på grensen. Haha, vet ikke om jeg burde si det der? Jaja, vi blogges!