Da var hjemreisedagen kommet.. Jeg tenkte før jeg la meg i går at det skulle bli litt godt å komme hjem igjen og, men akkurat nå skulle jeg virkelig ønske at vi skulle være her noen dager til.  Jeg har absolutt ikke lyst hjem igjen allerede nå! Det eneste som hjelper å tenke på er at jeg skal hjem til Albert, han savner jeg jo veldig. Kanskje noen bare kan fly han ned hit, så kan vi være her litt til? Det hadde vært fint det!

Jeg valgte å ta en fridag i går, slik at jeg bare kunne nyte den siste dagen til det fulle, og det gjorde jeg! Jeg har hatt en helt fantastisk ferie, og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal på tur med den fine familien min! Men nå må jeg dessverre pakke ferdig kofferten min, og komme meg ned på en siste frokost… Vi blir hentet ved hotellet litt over ti, og så tror jeg vi skal være komt frem til Odda mellom ni og ti i kveld! Så da gjenstår det vel bare å si at vi blogges fra Norge!