Hallo, fine lesere! Nå har jeg komt meg på plass hjemme hos mamsen, og er klar for en fin uke sammen med familien. Jeg kom frem rundt klokken 7 i går kveld, og turen gikk overraskende fint download the phone book! Jeg hadde egentlig forventet at jeg skulle bli ekstremt lei etter fire og en halv time i bil alene (eller, jeg hadde jo med meg Albert da), men det gikk faktisk fort download the silent classroom!

Ellers ville jeg tipse dere om en konkurranse som Femelle har gående nå, der dere kan vinne en helg i Bergen med mange artige opplevelser! Konkurransen er i samarbeid med Magic Hotel i Bergen, Restauranten Duggfrisk og Bergen skogsmaraton herunterladen! Om du vinner konkurransen kan du ta med deg tre venner, der du får dekket overnatting, deltaking på Skogsmatatonnet der du kan velge å løpe ulike distanser og et måltid på Duggfrisk deutschrap alben downloaden!

Datoen for helgen er 25-27 herunterladen. august, så her har man muligheten til å utvide sommerferien sin litt til med en hyggelig og aktiv helg i Bergen! Det dere må gjøre for å være med i konkurransen er å trykke dere inn på DENNE linken, og svare på tre spørsmål der herunterladen! Det er til og med laget til et hint inne på siden, så svaret skal ikke være vanskelig å finne! Håper dere liker konkurransen, og at noen av dere blir den heldige vinneren kindl bücher herunterladen! Ha en fin dag videre <3