Hei og god lørdag til dere!

Femelle har en konkurranse gående der du kan vinne en Daniel Wellington klokke, i modellen Classic Black Lady Sheffield silver kalligraphie für word herunterladen! Det er superduper enkelt å delta, det eneste du må gjøre er å klikke deg inn på DENNE linken, og svare på hva grunnleggeren av Daniel Wellington heter video! Blir ikke mye enklere enn det vel?

Jeg har en klokke fra Daniel Wellington selv, og jeg elsker den! Den passer til absolutt alt, uansett om du bruker den på skolen, fest eller hjemme i joggebuksa zedge kostenlos downloaden. Den slår liksom aldri feil! Så jeg anbefaler alle å bli med på konkurransen, det skal i alle fall jeg!

Senere i dag skal jeg, Espen og noen venner ute og spise på mitt favoritt sted i Sogndal, nemlig La Pergola sims 3 download origin! Det er jo så varmt og fint ute nå, så jeg gleder meg masse til å kunne sitte på uteområdet deres med fine venner, god mat og drikke! God å ha noe man kan se frem til etter en lang dag med eksamen og jobbing herunterladen! Håper dere får en fin dag, og husk å melde dere på konkurransen <3