Hallo, dere!  Jeg tenkte å sparke uken i gang med å vise dere litt flere bilder av leiligheten! Jeg var veldig usikker på om jeg skulle ta for meg rom for rom, men med tanke på at ting har tatt så lang tid så viser jeg heller litt av alt (utenom vaskerommet og to boder). Jeg kan heller gå litt mer i detalj på de ulike rommene etterhvert! Litt gøyere å vise mer detalj-bilder når alt er på plass også, jeg mangler jo som dere ser litt ting her og der – spesielt på veggene, men det kommer litt etter litt. Tenker vi bare starter med gangen, så tar vi det derfra!

Her ser dere da vår lille gang! Det er en dør på den andre siden av rommet også som går inn til et kott, men jeg tenkte det ikke var så veldig spennende å se? Her har vi da som i de fleste andre ganger en sko-hylle, speil og et lite bord til nøkler og slikt! Litt usikker på om vi skal ha et lite teppe her eller ikke, klarer ikke å bli helt enig med meg selv.

Det neste er da selve stuen/oppholdsrommet, og her ser dere at det er litt ”nakent” på veggene. Vi er ikke helt sikre på hva vi vil ha enda, og for å unngå 100 ulike spikerhull venter vi heller til vi har bestemt oss. Ellers elsker jeg fargen på gulvet sammen med kalkfargen vi har på veggene – så fint! Det er kanskje ikke så enkelt å se sofakroken, men den liker jeg også veldig godt – viktig med en god sofakrok til kvelden! Tven skal ”oppgraderes” i løpet av uken, og så får vi bare se hva som skjer med veggene etterhvert.

Den store planten har omtrent blitt min lille baby, og jeg er oppriktig bekymret for den. Jeg har for det meste bare hatt falske blomstrer tidligere, så jeg stresser litt med at den skal få riktig mengde med vann.. Nå har jeg fått en slik ”pinne” som skal gi den ekstra næring, så jeg krysser alt jeg har for at den får et langt liv, haha. Og så har vi laget vår egne lille ”kaffe-stasjon”! Både jeg og Espen er v-e-l-d-i-g glade i kaffe, og hvor genialt er det ikke å kunne slenge meg seg en liten kopp på veg ut dørene når det er litt travelt på morgenkvisten? Om det så er på veg ut med Albert, på jobb eller til hva som helst egentlig –  elsker den!

Og så er det kjøkkenet våres! Synes den ”platen” mellom benkeplaten og skapene passer veldig fint inn med gulvet og fargene ellers i leiligheten. Bilder til veggen som er til venstre får jeg faktisk i dag, men det kan jeg heller legge ut bilder av senere! Vet ikke helt hva mer jeg skal si om kjøkkenet jeg, det er ikke det største kjøkkenet men mer en god nok plass til meg og Espen, hehe. Tror vi skal kjøpe en liten benk som kan stå på venstre side av kjøkkent også, så kan vi bruke den både til pynt og sammen med spisestuen viss vi har mange på besøk – to fluer i en smekk!

Jeg hadde bare et bilde av badet, og det er egentlig et litt ”urettferdig” bilde, for jeg tok det med vidvinkellinse så det ser litt merkelig ut men! Her er ikke gulvet noe å skryte av akkurat, men når teppet dekker såpass mye at det får gå. Døren som dere ser på bilde går inn til vaskerommet, og det skal dere heller få se en annen gang tenker jeg. Ellers er jeg egentlig veldig fornøyd med hvordan badet våres ser ut!

Det siste jeg tenker å vise i dag er soverommet! Her trenger jeg sårt en sengegavl, for det kommer til å bli SÅ fint. Espen er sikkert sykt lei av å høre om denne sengegavlen, men den er rett og slett en nødvendighet. Det kom ikke noe godt frem på bilde, men hele veggen til venstre er dekket med to store skap og en kommode – deilig med god plass til klærne! Jeg er veldig fornøyd med det litt mer ”spenstige” fargevalget her inne, synes den er så fin (skal male inne i døren slik at det blir helt hvitt..)! Gleder meg veldig til å få opp sengegavlen, en liten hylle og noen bilder – og så er dette rommet ferdig!

• • •

Da har dere i alle fall fått sett det meste av leiligheten! Vi får mest sannsynlig utemøbler på fredag, så da får jeg heller ta en ny runde når det begynner å bli ferdig på verandaen også. Om dere lurer på noen farger eller hvor noe er fra, så må dere bare spørre! Ha en fin mandag videre ♥