Måtte nesten ta med et bilde av kjekkasen og! 

I dag har vært en veldig fin og travel dag, akkurat slik jeg liker det everest downloaden! Selv om jeg snek meg til å sove nesten to timer lenger enn planlagt, men det er jo lørdag, heh! Jeg og Espen var på tur på formiddagen, og da fikk vi tatt mange bilder i det fine været youtube videos via handy! Det er så mye gøyere å ta bilder ute i lyset, enn å ende opp med mørke og skurrete bilder inne. Selv om jeg alltid føler meg like teit når noen andre turgåere går forbi, og jeg står der å roter med en grein, haha men slik må det bare bli! 

Det var i alle fall veldig deilig med en dag ute, da det er evigheter siden det har gått an å være ute uten å blåse bort! Resten av kvelden har jeg ingen andre planer enn å kose meg sammen med Espen og Albert godt plassert på sofaen – altså på en helt perfekt måte adobe reader download chip! Kos og klem fra Olga på 82 år, men jeg liker det! 

Håper dere alle får en fin kveld ♥